Made

Året var 2011. Intresset för både motocross och design födde idéen, jag ville göra något eget. Sagt och gjort, bolag startades, maskiner införskaffades, åtskilliga timmar lades på att testa fram ett material som håller måttet. Företaget har successivt växt till att idag vara ledande inom tillverkning av dekaler för motocross, enduro och även automower i Sverige.

Vi levererar dekaler till de flesta stora motocross- och enduroåterförsäljarna runt om i Sverige och även Norge. Större delen av SM-eliten i både motocross och enduro kör med våra dekaler. Vi levererar dekaler till flera av de största återförsäljarna av automower vilket fungerar väldigt bra.

Under 2016 byggdes nya, bättre anpassade lokaler, nya bättre maskiner införskaffades och en ny medarbetare anställdes. Vi skrev avtal med KTM och Husqvarna för att bli licenserade tillverkare av deras varumärke. Med förbättringar på i stort sett alla plan och med mångårig erfarenhet i branschen är vi ett svårslaget team. Inför 2017 är vi mer redo än någonsin!

 

Toni Dahl

Grundare av MADE och arbetar som designer/säljare/produktionsansvarig. Har tävlat på elitnivå i motocross i många år.

Kontakta Toni

toni@made.se

0704-32 60 19

Anders Pettersson

Utbildad i grafisk kommunikation, arbetar som designer/säljare och har många år i branschen bakom sig. Även Anders har tävlat på elitnivå i motocross i många år.

Kontakta Anders

anders@made.se

0730-38 24 82

#madestickers

De senaste bilderna som är utlagda på Instagram med hashtaggen #madestickers.